Portrætter

Her er et udpluk af de portrætter jeg har taget. Jeg tager helst portrætter uden for studie, da jeg synes det giver billederne et helt andet liv og man får oftest en stemning eller historie med i billederne, som man ikke får i studiet.

Se selv nedenfor, her er et udpluk af billeder fra bl.a. bryllup, guldbryllup, barnedåb, konfirmation, guldbryllup, familiebilleder, m.m.

Gymnastik

Jeg elsker at tage billeder af gymnastikken og indfange de udtryk, der forsøges skabt. Dog er det, der fanger mig mest ved disse fotograferinger, den umiddelbare livsglæde, som man ser i deres ansigter. 

Se det selv herunder.

De 'skæve' billeder

Jeg har altid syntes at de ‘skæve’ billeder er dem der fortæller mest. De er oftest taget fra en helt speciel vinkel, eller i et splitsekund, hvor modellen ikke ved der bliver taget et billede. De kan for mig fortælle den fineste historie, være kunstneriske, give et nyt perspektiv eller bare give smil på læben.

Oplev det selv herunder med nogle af de ‘skæve’ nedenfor

Natur, landskab og oplevelser

Natur- og landskabsfotografering har aldrig rigtig sagt mig noget, men efter at jeg har givet mig mere og mere i kast med noget, der minder om det. Har det åbnet min nysgerrighed på dette felt af fotografering, dog bliver det med mit helt eget præg på billederne. En “rigtig” naturfotograf ville nok være kritisk.

Jeg synes dog de kan noget de her billeder, se dem endelig igennem.