Hvem er jeg?

Mit navn er Andreas Bech Pedersen, jeg er født og opvokset i en lille by i Nordjylland, der hedder Trekroner, her har jeg slået mine første koldbøtter og taget mine første billeder.

Jeg fik mit første digitale kamera, da jeg blev konfirmeret i 2005 og så har det ellers udviklet sig med lysten til at fotografere mere og mere gennem årene. I 2011 da jeg var på højskole investerede jeg i mit første spejlreflekskamera og jeg gik skridtet videre. De seneste år har det rigtig taget fart, jeg har fået en del mere udstyr og erfaring i tasken og har nu valgt at starte som fotograf med firmaet ‘AB-Foto v/Andreas Bech’ samtidig med mit daglige hverv som efterskolelærer.

Jeg arbejder på Himmerlands Ungdomsskole og er bosat tæt på arbejdet, nemlig i Haubro i Vesthimmerland, hvor jeg arbejder til daglig, som lærer i gymnastik, håndbold, foto og matematik. 

Jeg har rigtig stor interesse for fotografering og bruger en stor del af min fritid på det, sammen med at jeg bruger en del tid på håndbold og gymnastik, som mange af mine billeder også bærer præg af. De to interesser flyder ofte lidt sammen og jeg tager derfor sjældent til en gymnastikopvisning eller en håndboldkamp uden mit kamera ved hånden.